Kategoriarkiv: Bruksleden

Vandring Bruksleden 2017-06-03 Etapp 2 och 1b Skultuna – VästeråsDagens vandring är den sista för denna gång. Äventyret är avslutat, då alla etapper har vandrats med några få undantag. Vissa bitar har inte vandrats medan andra flera gånger. Dagens vandring var lite svårare att hitta saker att berätta om och det fanns inte så många fotograferingsmotiv.
Slut för denna gång. Dags för nya mål! Vill Du veta mer, så läs här.

Näst sista spången

Vandring Bruksleden 2017-05-27 Etapp 4 – 5 Hallstahammar – VästeråsHögsommarvärme och stekande sol från molnfri himmel. Det tar på krafterna! Vem sprider gödsel på leden? Vågar man lita på broarna? Vart tog skogen vägen vid skärmskyddet och vad har mormor att göra med detta? Vill Du veta mer och få förklaringar, så läs här.

Stabil bro??

Vandring Bruksleden 2017-05-25 Etapp 3 – 6 Skultuna – HallstahammarIdag blev det en ganska lång vandring och blev rejält trött. Mycket sten i början och typisk terräng för södra Västmanland. Finns det isbjörnar i området? Se bilden nedan! På slutet blev det vandring på världens längsta Elljusspår? Vill Du veta mer och få förklaringar, så läs här.

Vandring Bruksleden 2017-05-20 Surahammar Etapp 7 och 8På dagens vandring så träffade undertecknad på en skrämmande dam och fick se en demonstration av promenad med syfte! Till detta så var det vandring i vacker skog med välskötta broar och spänger. Vandringen var en av de lättare men alla kilometer tröttar ändå. Vill Du meta mer så läs här.

Skrämmande dam!

Vandring Bruksleden 2017-05-13 Ulvsbomuren – Söder RamnäsDagens vandring, Etapper del av 7, 8 samt 9 och del av 10, var något lättare än andra vandringar med mycket vandring på väg och i samhälle. Det går ändå alltid att hitta små guldkorn. Vill Du meta mer så läs här.

Mossen

Vandring Bruksleden 2017-05-06 – Bockhammar – Ulsvbomuren Etapp 10, 11, 16Dagens vandring innehöll alla terrängtyper. Både de lätta och mera jobbiga. Vandringssällskapet (i alla fall författaren!) blev lite slitna men fullföljde. Det blev en fysisk utmaning. Läs mera här.

Gränsen

Vandring Bruklsleden 2017-04-29 Etapp 14 och 22Dags att fortsätta med vandring på Bruksleden. Idag är det en vacker men lite kylig vårdag. Vackra vyer och lite jobbiga backar att forcera. Passerar en del vackra sjöar och får även bevittna en fisketävling. Läs mera
här.

En orre?

Vandring Bruksleden 2017-03-18 Etapp 17 18 19Äntligen har energin återvänt! Dags att fortsätta vandringarna på Bruksleden. Det blev en trevlig men arbetsam vandring med lite upplevelser. Leden avslutades på ett lite annorlunda sätt! Vill Du läsa mer om detta så klicka här!

Var är leden?

Vandring Bruksleden 2016-10-30 – Etapp 12 och 13 – Trummelsberg
Trött och sliten blev det en vacker vandring på en rundslinga vid Trummelsberg. Som vanligt är detta ren själavård! En hyfsat lätt vandrad etapp med bra stigar och några fina utsikter. Läs mera här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vandring Bruksleden 2016-10-22 Etapp 21 och 20 Malingsbo – HarplekartorpIdag blev det ensamvandring i gråmulet väder och upplevde de första små snöflingorna för säsongen.

Etapp 21 ska var den mest kuperade på Bruksleden och det blev en hel del backar att kämpa i idag. På slutet blev det hjärnsläpp och gick fel, trots mycket bra skyltning! Läs mera här.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Trolltjärnen